Intocht

Extra feestelijk

De grande finale van de Avondvierdaagse Rheden vind plaats op 24 mei, en wij kunnen niet wachten om samen met jullie dit geweldige avontuur af te sluiten! Op de laatste wandeldag worden jullie extra feestelijk gehuldigd. Zodra we het sfeervolle dorp Rheden betreden, worden we begeleid door de vrolijke klanken van regionale muziekkorpsen – een echt feestelijk onthaal!

Het wordt nog specialer omdat de route door het dorp al bekend is. Langs de weg staan jullie vrienden, familie, bekenden en misschien zelfs wat nieuwe gezichten klaar om jullie hartelijk te verwelkomen. Het wordt een waar festijn van verbondenheid en aanmoedigingen.

Dit jaar verzamelen we op het Koningsland, waar ook de verzorgingsposten op jullie wachten. Tijdens een welverdiende lekkernij kunnen zowel wandelaars als toeschouwers genieten van de muzikale klanken van het Rhedens Fanfare Corps, dat speciaal voor deze gelegenheid klaarzit om ons te trakteren op een muzikaal spektakel.

Na dit feestelijk intermezzo zetten we gezamenlijk koers naar SC Rheden, waar jullie met trots jullie welverdiende medaille in ontvangst mogen nemen. Dit alles onder begeleiding van het vrolijke dweilorkest 94 1/2.

Route

De route voor de Avond 4 Daagse Rheden staat op de pagina Routes.