Inschrijven

Beste wandelaars en toegewijde ouders/begeleiders,

Dit jaar brengen we enkele belangrijke veranderingen aan in de inschrijvingsprocedure voor onze wandeltocht. We willen ervoor zorgen dat iedereen goed geïnformeerd is over deze wijzigingen, zodat we samen een veilige en plezierige wandelervaring kunnen beleven.

Vanaf dit jaar stappen we over op QR-codes in plaats van traditionele kaartjes. Bij elke inschrijving ontvangt elke wandelaar een unieke QR-code via e-mail. Deze codes worden gescand bij het startbureau, de controleposten in het bos en bij de finish. Je kunt ervoor kiezen om deze QR-code uit te printen en mee te nemen, of gewoon op je telefoon te laten scannen.

Een belangrijke aantekening is dat wanneer je jouw QR-code niet laat scannen, we geen overzicht hebben van wie er gestart is, welke controleposten zijn gepasseerd en of iedereen veilig terug is bij de finish. Dit is van het grootste belang voor de controle van meelopende wandelaars en voor een soepel verloop van de organisatie.

Ook wil ik jullie laten weten dat de inschrijvingen dit jaar niet meer via scholen lopen, maar uitsluitend online via onze website. We vragen jullie vriendelijk om bij het inschrijven de benodigde gegevens in te vullen, inclusief de school en klas van de kinderen, zodat we dit kunnen koppelen met de betreffende scholen. Dit kan achteraf niet meer worden gewijzigd, dus graag je aandacht hiervoor.

Maak je geen zorgen, de scholen staan nog steeds klaar om al jullie vragen te beantwoorden, shirts uit te delen, verzorgingsposten te bemannen en natuurlijk om de medailles uit te reiken vanuit jullie eigen school.

Als ouder/begeleider ben je dit jaar verantwoordelijk voor je eigen kinderen of de groep waarmee je meeloopt. Onze verkeersregelaars staan zoals altijd klaar op de drukste punten om ons veilig te laten oversteken. Onze route-uitzetters zorgen voor prachtige wandelroutes, en er zullen controleposten zijn voor het scannen van QR-codes.

Laten we samen uitkijken naar een onvergetelijke wandelweek vol avontuur en mooie herinneringen!

Met vriendelijke groet,

de Avondvierdaagseorganisatie Rheden

Voorinschrijving

Het aftellen naar de Avondvierdaagse Rheden is begonnen, en we willen ervoor zorgen dat jullie erbij zijn! Het goede nieuws is dat voorinschrijving nu open is, en dit jaar hebben we een speciale online mogelijkheid. Dus pak snel je computer of telefoon en schrijf je in, want voorinschrijven kan alleen nog tot 13 mei!

De kosten voor deelname zijn bij voorinschrijving voor de 5, 7.5, en 10 kilometer slechts €8,00, en voor de 2.5 kilometer betaal je €5,00, inclusief een welverdiende medaille. Als je geen medaille wilt, zijn de inschrijfgelden voor begeleiders en wandelaars €4,-. Voor de 2.5 kilometer zonder medaille rekenen we €2,50.

Voor degenen die de voorinschrijving hebben gemist maar toch gezellig met ons willen meewandelen, is er nog steeds een kans! Online inschrijven is nog steeds mogelijk, zij het alleen zonder medaille.

Onthoud de vertrekpunten: voor de 5, 7.5, en 10 kilometer is het terrein van Sportcombinatie Rheden op IJsselsingel 91 het startpunt. En voor de 2.5 kilometer begint de wandeltocht vanaf Rhederhof op Worth Rhedenseweg 45.

SCHRIJF JE HIER IN

Starttijden

Starttijd KM
18:30 10KM
18:40 7.5KM
18:50 5KM
18:30 (Woensdag & Vrijdag)
(Start vanaf Rhedenhof)
2.5KM

 

Gelrepas houders!

Hé Gelre pas houders!

We hebben goed nieuws voor jullie – ook met je Gelrepas kun je meedoen aan de Avondvierdaagse Rheden! Het kost je slechts €2,50 van je Gelrepas budget en €2,50 contant bij de inschrijving.

Om het voor jullie wat makkelijker te maken, hebben we speciale inschrijfdagen georganiseerd. Een van onze vriendelijke bestuursleden staat klaar om je te verwelkomen op maandag 13 mei, vanaf 8.20 tot ongeveer 8.45 uur in de hal bij de Rheder Enk, W. Barentszstraat 1 in Rheden.

Mocht deze dag niet in je planning passen, stuur dan even een mailtje naar penningmeester@avondvierdaagserheden.nl, en dan vinden we zeker een oplossing.

Let op: de inschrijving met de Gelrepas is alleen geldig tijdens de voorinschrijvingen, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!

Betaling

Je kunt je betaling veilig voldoen met iDEAL. Het enige waar we je even op willen wijzen, is dat bij betaling via iDEAL een kleine transactievergoeding van €0,36 in rekening wordt gebracht.

We begrijpen dat het niet de leukste bijkomstigheid is, maar het helpt ons om de administratieve kant soepel te laten verlopen. Zo kunnen we alle focus houden op het organiseren van een geweldige Avondvierdaagse voor jullie.